Techniek Nederland Ledenkorting

BRL100 bedrijfscertificering ondersteuning met korting!

Zowel voor werk aan warmtepompen als airco’s hebt u een F-gassen certificaat nodig. Techniek Nederland stelt een model kwaliteitshandboek F-gassen gratis ter beschikking voor haar leden. Voor wie de begeleiding BRL100 in één dag wil, geldt bij Installatiegilde.nl een korting van driehonderd euro.

Voor leden van Techniek Nederland geldt bij Installatiegilde een korting van driehonderd euro op de begeleiding BRL100 in één dag (normale prijs € 799,00). Aan het eind van de dag heeft u een compleet ingevuld kwaliteitshandboek F-gassen en een actielijst ter voorbereiding op de audit. Ook kunt u tijdens de audit altijd bellen bij vragen! #SAMENSTERK

Ledenvoordeel voor leden van Techniek Nederland

Lidbedrijven die zich aanmelden voor deze begeleiding krijgen in combinatie met de begeleiding 10 % korting op het door Installatiegilde.nl ter plaatse laten kalibreren van hun meet- en regelapparatuur op diezelfde (begeleidings)dag. Het model handboek is voor leden van Techniek Nederland gratis te downloaden via het ledenportal van Techniek Nederland.

Winkelmandje

close